• 31 Temmuz 2021-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında yüz-yüze ve online (canlı) tanıtım programı yürütülmektedir.
  • Her gün 10:00-17:00 saatleri arasında Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüste (Eskişehir Yolundaki Kampüs) aday öğrencilere bölümümüzün laboratuvarları, eğitim programı, öğretim kadrosu, vb. konularda yüz-yüze tanıtım yapılmaktadır.
  • Her gün 11:00-13:00 saatleri arasında internet üzerinden ZOOM yazılımı kullanılarak online (canlı) olarak tanıtım yapılmaktadır.
  • Online görüşmelerimize katılarak bölümümüz hakkında daha fazla bilgi almak ve sorularını sormak isteyen aday öğrencilerimiz ve veliler https://aday.cankaya.edu.tr/form/aday-basvuru-form.php adresinde bulunan formu doldurarak belirtilen saatlerde ZOOM toplantılarına katılabilirler.
Zoom oturumuna katılmadan önce belirlediğiniz kullanıcı adı, online görüşme formunda yer alan ad ve soyad ile aynı olmalıdır.
Laboratuvarlarımızda yapılan bazı uygulamalara dair videolar aşağıdadır:
Kontrol Sistemleri Laboratuvarı
Esnek Üretim Sistemleri Laboratuvarı