Mezun durumunda olmayan öğrenciler için,

Staj raporlarını dönemin açılmasından sonra 2 hafta içerisinde, ders kayıtlarını takiben staj rapor çıktısının aslını, staj rapor eklerini ve değerlendirme zarflarını “Robotik ve Elektrik Makineleri Laboratuarına” teslim edecekler, staj raporunu Webonline’da MECE 200 veya MECE 300 derslerindeki Turnitin kısmına yükleceklerdir.

Mezun durumundaki öğrenciler için,

Stajını tamamlayan mezun durumundaki öğrenciler, stajını tamamladıktan ve raporunu yazdıktan sonra, raporlarının benzerlik kontrolü için, Staj Koordinatörü M.Burkay SARI’ya burkaysari@cankaya.edu.tr adresine e-mail göndererek Webonline ders kayıt taleplerini iletmelidirler. Bu aşamadan sonra staj değerlendirilmesi aşamasına geçilecektir. “