Çankaya Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünde okumak da olan ve zorunlu Yaz stajlarını (MECE 200 ve MECE 300) tamamlamakla yükümlü öğrencilerimiz 2020/2021 staj dönemi için geçerli olmak üzere, Yaz okulu sonrasında belirlenen Akademik takvime göre staj süresinin 20 günden az olması sebebiyle Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesinin 4. Madde ve ğ) bendine göre Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak aşağıda verilen karar alınmıştır.

Staj süresinin en az 17 günlük süresini tamamlayan ve geri kalan kısmını tamamlayamayan öğrenciler eksik kalan süreleri Çankaya Üniversitesi laboratuvarlarında ya da hali hazırda staj yaptıkları Firmalarda tamamlayabilirler.

Bilgilerinize.