Değerli Öğrencilerimiz

MECE 407 Innovative Engineering Analysis and Design ve MECE 408 Innovative Engineering Design and Implementation derslerinin sunumları 21 Ocak 2022 Cuma Mavi Salonda yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Her proje grubu toplamda 15 Dakikalık bir sunum yapacaktır. Ardından 5 dakika soru cevap kısmı için ayrılmıştır. Sizlerin sunum becerilerini geliştirmek adına Proje grubunda ki her öğrencinin sunuma katılması ve Projenin belirli bir kısmını sunması gerekmektedir. Öğrencilerimiz Proje raporlarını ve Posterlerini (MECE 408 dersini alanlar mutlaka posterlerini de teslim etmelidirler MECE 407 Dersini alanların poster hazırlamasına gerek yoktur.) 20 Ocak 2022 tarihine kadar soft ve hard kopyasını Teknisyenimiz Volkan Erbay’a teslim etmelidirler. HİDROMEK Opsiyon programında ki öğrencilerimizde Makine Mühendisliği Bölümü ile birlik de yürüttükleri ortak projeleri yine aynı gün içinde sunacak ve yine belirtilen tarih de(20 Ocak 2022) raporlarını teslim edeceklerdir.
Sunumlarda hepinize başarılar diliyorum.
Dr.Çağlar Arpali