Çankaya Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Lisansüstü Bursiyer Öğrenci Başvuruları ve Değerlendirilmesi

Lisansüstü bursiyer öğrenci olarak Mekatronik Mühendisliği bölümünde çalışmak isteyen öğrencilerin 7 Eylül 2022 saat 17:00’a kadar Mekatronik Mühendisliği Bölümü sekreterliğine bir dilekçe ve gerekli evraklarla (transkript, öğrenci belgesi) elden başvurmaları gerekmektedir.

Yapılacak olan başvurularda aranacak şartlar

• Çankaya Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde yüksek lisans yapıyor olmak ya da 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek yüksek lisans sınavı değerlendirmesi sonucu Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisans eğitimi almaya hak kazanmış olmak.
  • Çankaya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstütüsü’nün aşağıda verilen linkte belirtilen lisans üstü burslu öğrenci olabilme şartlarını sağlıyor olmak

Başvurularda yapılan değerlendirme sonucu şartları sağlayan adaylar 20 Eylül 2022 tarihinde yapılacak yazılı ve sözlü sınavlarına girmeye hak kazanacaktır.

Yazılı Bilim Sınavı ve Mülakat: 20 Eylül 2022 Yazılı (Saat: 10:30) ve sözlü (Saat: 13:00) sınavlar LA-12 nolu derslikde Merkez Kampüsde yapılacaktır.

Not: Başvuru için gerekli olan Yabancı Dil puanını sağlayamayan adayların Ana bilim dalı başkanlığına başvurmaları halinde 13 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşecek olan yabancı dil sınavına girmelerine imkan tanınacaktır.7 Eylül 2022 tarihine kadar Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Dil sınavıyla ilgili başvuru yapılabilir.